Samling:17:15
Saik-Vårgårda 2-1
2019-05-09 22:07
Saik - Vårgårda 2-1. Smaka på det en gång till. Saik - Vårgårda 2-1.

Matchen blåstes igång på ett för en gångs skull lite ruggigt och blöt Trollevi. Lite ställningskrig och hafsigt spel stundtals i början från båda lagen.
Sedan hade Vårgårda som var duktiga en rätt bra period med ett par hörnor som kändes jobbiga. De hade även ett avslut som tog i ribban. Men annars hade Henke och backlinjen koll på dem.
Vi vaskade också fram några farligheter i första halvlek trots att vi aldrig riktigt kom in och kom igång i matchen idag. Dock så ville inte bollen in i nät förrän efter ca 35 minuter när Edvin lyfter in en perfekt frispark från höger. Där dök Peder upp med uppspärrade ögon och nickade in 1-0 helt otagbart för den annars duktige keepern i Vårgårda. Vi borde nog haft en straff i slutet av första när Anton blir ner boxad i straffområdet, men domaren friade.
1-0 var resultatet i paus.
Andra halvlek hann knappt börja kändes det som innan det va 1-1. Efter en tilltrasslad situation i vårt straffområde som är tyvärr Edvin sist på bollen och 1-1 var ett faktum.
Efter deras mål så vill dem mer men det ville vi med och vilken kämpa insats och laginsats det blev sedan från vår sida. Sabel placerade snyggt in 2-1 till oss ca 10 minuter efter deras 1-1 mål. Nu var vi i förarsätet igen. Dock fick vi inte riktigt igång spelet i andra halvlek heller. Vi hade en del fina intentioner men det där lilla extra saknades samtidigt som motståndet stred och stod upp bra mot oss.
De började flytta fram folk och matade lite längre men Henke och hans mur framför sig såg till att det aldrig blev riktigt farligt. Vi stack upp vid ett par tillfällen men lyckades inte få bollf-n i mål. Dock så stred vi hela vägen och vi hjälpte varandra på ett härligt sätt hela matchen och lyckades därför landa säsongens fjärde raka seger. Vi tar det där sista igen. Säsongens fjärde raka seger! Än så länge har ingen motståndare lyckats göra mål på oss. De två målen vi släppt in har vi stått för själva faktiskt. Vi får försöka träna på att enbart göra mål i rätt mål veckan som kommer. Men nu njuter vi en helg som serieledare och sedan tar vi sikte på en tuff borta match mot Säven/Hol nästa vecka.