Matchnummer: 200006017
Samling:17:45
Annelund - Saik 0-2
2019-05-02 22:42
Andra bortamatchen i rad och tredje matchen för denna säsongen skulle spelas mot Annelund. Dagens motståndare hade precis som vi vunnit sina två första matcher och gjort hela 14 mål.
Bra snack innan matchen med tydligt fokus på vad vi skulle göra och ha extra koll på.
Laddade Saikare värmde upp precis som vanligt.
Matchen blåstes igång på en fantastisk fin gräsmatta. Ett par minuter där lagen kände lite på varandra och lite ställningskrig. Sen blixtrade vi till med lite fina kombinationer. Och i den 7:e minuten så skickade vi in bollen hårt från höger och Peder eller en motståndar dojja styr in bollen i mål för oss. 0-1 perfekt start på denna tidiga seriefinal. Sedan fortsatte vi att spela bra en stund men sedan åt sig Annelund in i matchen lite grann och vann lite för mycket andra bollar på mitten och vi fick inte riktigt ordning på grejerna. Även om vi stack upp ibland. Dock så blev det aldrig så där riktigt farligt förutom på ett par hörnor som slogs bra men Henke avvärjde båda på ett fint sätt.
Vår ledning stod sig halvleken ut.
Bra fokus och snacka i halvlek om några saker vi ville rätta till.
Andra halvlek hann knappt börja innan vi inledde en mycket bra period. Vi vinner en hörna och efter lite flipper i straffområdet så vänder Rickard på en femöring och smäller in 0-2!!! Wow! Efter detta har vi tre hundra procents chanser eller rättare sagt frilägen men bollen ville inte ha mer nätkänning denna afton utan vårt fin fina resultat stod sig matchen ut. Vår seger kändes efter 0-2 målet aldrig hotad. Vilken insats av alla Saikare idag. Stabil och solid vinst i en svår bortamatch.

Trevlig fotboll på en fin anläggning. Ren glädje att vara Saikare som vanligt!

Som vi brukar säga, Tjipp tjopp å Saik i topp!