2019-03-17 20:24
Säsongspremiär på Trollevi!
Väderprognosen var dyster och det såg ut som att det skulle blåsa och regna en hel del över Sparsör denna söndag förmiddag.
Vad som också var dystert var att Mathias fick kasta in handduken redan på uppvärmningen idag med känningar i baksida lår...
Domare blåste han med, igång matchen alltså. Vi tog tag i taktpinnen ganska omgående och skapade lite små farliga halvchanser men sökte ofta instick istället för att avsluta våra anfall med kanonskott i kryssen. Sedan stack dagen motståndare upp med ett anfall och kom igenom lite väl lätt men Wille och backlinjen redde ut stormen och vi ställde om. Snabbare än vinden blåste så satte Wadell 1-0 efter 18 spelade minuter.
Resten av halvleken kontrollerade vi relativt väl men vi hade fortsatt rätt svårt att hitta nätet så 1-0 stod sig halvleken ut.
Bra halvtidssnack och vi gick ut i andra halvlek med intentionen om att göra några mål till.
Jonas R löste 2-0 i 51minuten som föranleddes av ett mycket fint anfall där vi släppte fram Martin som utnyttjade farten och tog sig fram och hittade in till Jonas R som satte dit bollen.
3-0 kom några minuter senare när Peder kyligt och fint lyfte in bollen i mål.
Efter detta så hade vi ett helt gäng med bra chanser, både efter hörnor och fint kombinationsspel mm men några fler mål fick Saik-klacken som sin vana trogen var på plats inte se.
Att vi vinner idag var bra vad som är ännu bättre är sättet vi gör det på. Stort tålamod och man såg redan en del grejer som vi pratade om innan matchen, och det var väldigt kul.

Nu laddar vi inför derbyt mot Börst på onsdag. Det spelas på Heden på onsdag kl 20:00.