Matchnummer: 200015115
Samling:15:45
Saik - Hedared 6-1
2018-09-23 21:14
Söndags solen lyste över Trollevi precis som vanligt. Hemmamatch mot Hedared stod på programmet. Gräs eller konstgräs var frågan innan matchen. Våra gäster för dagen hade inte packat ner konstgrässkorna och domaren tyckte att matchen skulle spelas på gräset. Som ni alla vet så bestämmer domaren och vi spelar efter domarens pipa.
Vi börjar matchen bra och skapar en hel del lägen och Björka har en boll i mål tyvärr blir det avblåst för offside. Vi skakar fram åtta hörnor i första halvan av halvleken och några blir rätt farliga men det ville sig inte riktigt i avsluten.
Planen släppte och Hedared slet för att att komma över mittplan. Saik dominansen var total men vi fick inte in bollen i mål.
I 35’ så samspelade Rickard och Sebbe snyggt på kanten och tillsist så hittade bollen Wadell som utmanade sin gubbe i området och motståndaren fällde Wadell och domaren såg detta ( det måste alla gjort ) och blåste straff. Palm gick fram och målade, äntligen kom det där målet. Extremt välförtjänt och rättvist. Hedared hade väldigt svårt att skapa något ordnat spel då vi var rappare och pressade dem hela tiden. Vi var etta och två på bollarna överallt. Kändes trygg. 1-0 var resultatet i paus. Bra snack i paus och vi bestämde oss för att köra på.
I andra halvlek så skapar Hedared sin första och enda riktiga målchansen men Henke gör en väldigt fin räddning och vi fortsätter jakten på fler mål. Fler mål skulle komma, vi hade massa chanser och Wadell gör ett hattrick och vi går således upp i 4-0 ledning. Vi har bud på fler mål och det kom fler. Efter en riktigt upprullning så gör Björka 5-0 och sedan råkar Hedared göra ett självmål ( dock hade en Saikare gjort mål om inte Hedareds killen varit på bollen först ) 6-0 och slutminuter. Hedared får iväg ett skott utifrån som touchar Palms skalle och går i en ruskig båge och tyvärr in i mål bakom Henke, 1-1 i ”självmål” men 6-1 till Saik. Vinst med 6-1 känns både rättvist och otroligt skönt.
Vi har satt oss i en fin sits inför avslutande matchen mot Sandhult. Nu ska vi göra vårt och sen kan vi firar jul.
Mycket stark laginsats även idag av Saik nu tar vi med oss detta och njuter ett tag.