SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Välkommen till Sparsörs AIK!
Här på vår hemsida kan du hitta information om klubben, våra olika träningsgrupper, våra fotbollslag mm. 

Har du frågor om oss eller vår verksamhet så hör gärna av dig till vårt kansli 033-260960 eller till någon av våra styrelsemedlemmar (flik "Styrelsen")


Barnjympa
2021-09-21 08:03
vi kommer med info gällande höstens barnjympa efter den 29/9 när vi vet hur de nya restriktionerna blir.
//
SAIK
 
ps men för att vi ska kunna köra igång så behöver vi fler ledare! anmäl ert intresse till sparsors.aik@telia.com
Theodor & Jamie
2021-09-20 08:37
I helgen genomfördes Liverpool International Academy Scandinavia hos Tofta GIF utanför Varberg.
SAIK var representerade av två grabbar, Theodor Stenmark 11 år och Jamie Reinholdsson 7 år, som tränade energiskt och med stor glädje i tre hela dagar. Mycket teknik, passningsspel och FAIR PLAY.
Theodor kammade dessutom hem en vinstmedalj med sitt lag i helgens egna Premier League!
 
Föräldrarna trodde grabbarna skulle vara trötta efter avslutning, men Jamie ville kicka mer hemma och Theodor drog gladeligen hem för att avsluta helgen med en SAIK-match 😄
Riktigt imponerande insats av dessa två!
Matchdax!
2021-09-17 10:22
Matchdax!
imorgon spelar våra seniorer sin näst sista hemmamatch för säsongen. Kom till Trollev ioch ge dem ert stöd!
SAIK - Valtorps IF 18/9 kl 15,00.
 
Entre 50,- (swish 123 641 5509)
 
Välkomna!
Tbt
2021-09-16 09:33
Tbt - det är längesedan sist, och vi piggar upp oss denna regntunga torsdag med ett foto på ett gäng glada barn födda 2000-2001.
Har inga namn på dessa -så kom gärna med info ni som känner igen någon/några
Engagemang!
2021-09-15 10:47

Engagemang!

Jag hoppas med detta brev åtminstone väcka eftertanke för vad som görs i denna förening och samtidigt rikta ett tack till alla som redan är med och ställer upp. Eldsjälar, fixargubbar, supporters, föräldrar, Sparsörare och engagerade.

SAIK bygger på frivillighet. Trots medlemsavgift, träningsavgift, sponsorer, bidrag och lotter så räcker inte det till för att vi ska fortsätta bedriva vår verksamhet år efter år. Vi har en klubbstuga, 2 planer, 1 motionsspår och en multisportarena som alla behöver underhåll. Vi har 2 anställda, tränare och domare som alla ska ha ersättning. Sedan behöver vi även förbrukningsmaterial för att bedriva verksamheten såsom: mål, nät, bollar, matchställ, träningskläder, redskap, maskiner, sjukvårdsmaterial osv.

För lösa detta behövs engagemang. Först krävs tränare som outtröttligt ställer upp varje vecka och håller träningar. Har vi inte tränare för ett lag slutar det laget fungera väldigt snart. Här är jag stolt och säga att det nästan alltid kliver fram människor och hjälper till men visst händer det att vi får neka utövare eller får förlita oss på våra samarbetslag.

Det krävs också en engagerad styrelse som har förtroende av medlemmarna att styra skutan, fatta beslut om investeringar, identifiera brister och kontrollera organisationen. Kassörer, sakkunniga, fotbollsansvariga, sekreterare, insatta, sponsorjägare, personalansvariga och valberedare mm. Här söker vi varje år med ljus och lykta för att vi ska bli så många så att vi som är med orkar allt. Hör av er och kom och bidra med det ni kan! Det finns ingen som inte har kompetens att vara med i SAIKs styrelse. Efter det kommer övriga frivilliga. Både sådana som hjälper klubben att tjäna pengar och de som hjälper klubben att spara pengar.

Får vi inte in pengar genom kiosk, entre, matförsäljning, cuper, SAIKiad  mm så måste vi öka andelen lotter och medlemsavgifter.

Har vi inte frivilliga som röjer, spårar, river, bygger, målar, krattar, linjerar och reparerar så för vi en tynande tillvaro. Vi har inte råd och lägga allt detta på entreprenörer. Ni som tycker gräset är oklippt eller planen ojämn, ni som undrar varför sorkarna vid hörnflaggan tillåts hållas eller varför shortsen på eran dotter/son är för stora. Ni som tittar på och tycker tränarna bedriver verksamheten fel. Goda nyheter, ni kan vara med och påverka! Kom och var med. SAIK behöver alla!

När tränarna för era lag utlyser arbetsdag hjälp dem.

När allmänna arbetsdagar utlyses av eldsjälar, hörsamma dem.

Tack! Vi ses på Trollevi och i Sparsör

Mvh

 

Per Skog

Ordförande SAIK

Sparsör, September 2021

Nyheter från våra lag
Senior, 09/10 21:33 
Senior, 29/08 23:39 
Senior, 29/08 23:38 
Senior, 29/08 23:37 
Senior, 12/06 09:49 
 
SPONSORER