Välkommen till Sparsörs AIK . Här kan du hitta information om våra lag.

Om du vill spela med oss, klicka här.
Ti 12/12
2017-12-12 11:27
Idag, 12/12, stänger kansliet kl 12,00.
För brådskande ärenden ring 0709-298345, annars är vi tillbaka imorgon kl 8,00.
//
Annika & Lenny
Multisportarenan
2017-11-30 12:49
Som redan informerats så kvarstår det några punkter innan multisportarenan är helt klar. Dessa måste åtgärdas annars blir det heller ingen is....
Kontakt / referens: Anders Manfred eller Leif Westman, de är insatta i vad som behövs göras och kan förklara ifall något känns oklart:

1) Skruva fast alla bultar i betongfundamenten som målen står på med en mutterknack stl 17 el 19. Görs inte detta kan målen ramla. Just nu drar inte muttrarna och vi hade inte verktyg sist.

2) Kapa en stolpe i ca 90 cm längd (?) borra håll i stolpen och skruva på baksidan av basket korgen så att sidogallren kan monteras på i en rak linje. Stolpar ligger bland allt material vid parkeringen. Det är stolpar som blivit över som galler sitter emot.

3) Vik undan mattan i målgården (båda målen). Just nu är gjutfundamentet för högt och man kan skada sig. Med hjälp av en vinkelslip med diamant klinga eller liknande, kapa av dessa klumpar och fasa ner dem ca 45 grader så att man inte skadar sig och mattan ligger horisontellt. Ta bort allt skräp kratta rakt och lägg tillbaka mattan in i målgården.

4) Utsidan av multisportanläggningen. På utsidan av stolparna. Där det sticker ut långa skruvar. Kapa dessa med en vinkelslip så man inte skadar sig och pensla på korrosionsskydd. Ej köp, köp vad som behövs och ge kvitto till Annika om du inte kan bidra med detta medel själv.

5) På konstgräsplanen; på baksidan av varje stolpe runt hela planen. Kapa alla långa skruvar så man inte skadar sig och pensla på korrosionsskydd.

6) I containern skall det finnas en plåt / platta som man skall montera upp basketkorgarna på. Hitta dessa och skruva upp plåten och även basketkorgarna. Allt skall finnas i containern eller hör med Annika / Lenny.
7) På 1/2 planhalvan (mot förskolan) på långsidorna skall det monteras dit två innebandy mål (står vid containern). Gjut en enkel platta för varje mål. Kapa hål i gallret och montera dit målen.

Meddela kansliet vilken punkt ni kan tänka er att åtgärda.
//
Annika
Multisportarenan
2017-11-26 19:44
Vi tackar grabbarna nedan för lördagens insats för att färdigställa multisportarenan. De jobbade så att svetten lackade men trots detta återstår det en del punkter innan det är klart för att vi ska kunna spola is.
Vi ber alla i klubben om hjälp med detta. Lista på punkterna kommer i ett separat inlägg.
Sista rycket!
2017-11-23 14:31
Vi ber om ursäkt för kort varsel men då väder-gudarna verkar vara med oss till helgen så gör vi sista rycket när det gäller färdigställandet av multisportarenan.
Det behövs ca 10 st frivilliga som kan hjälpa till på lördag 25/11 8,30-13,00. Vi hoppas på fin uppslutning så att den kan bli klar, vilket innebär att vi då i så fall kan spola is när kylan kommer.
Anmälan till kansliet: 033-260960 eller sparsors.aik@telia.com.
Tack på förhand.
2017-11-21 08:30
Seger i Oden cup

Fristad/Sparsör P16 fortsätter att rada upp cup vinster under 2017. I helgen togs en ny skön finalvinst i Oden cup i Falköping.
Efter en trevande start på turnering så växlade vi upp tempot och när det var dags för slutspel så tog vi fram det bästa spelet.
I finalen besegrades IFK Falköping med 2-1.

Ett stort grattis till vårt duktiga P16-lag!
Nyheter från våra lag
Det finns inga nyheter..
 
SPONSORER