Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sparsörs AIK
3 - 5
Borås AIK U
Sparsörs AIK3 - 5Borås AIK U

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 03 januari, 19:30
Plats:Borgstena Allhall
Tävling:
Matchnummer: 200771035
Samling:18:30
Saik FUTSAL - Baik U
2020-01-04 09:57
Jul och nyårsuppehållet är äntligen över! Vi har nu ca. två månader kvar av seriespelet i futsal. Plus två cuper, först Bregmos cup i Borgstena imorgon söndag och Dalsjöfors cup den 18:e. Se vad som är på gång under matcher och i kalendern på hemsidan.

Men först ut var mötet med Baiks U-lag. Som dagen till ära ställde upp med landslagsmeriterade Viktor Sääf i målet. En kul utmaning såklart. Första halvlek var jämn chansmässigt. De tar ledningen i 7:e men Christian rullar in kvitteringen strax efter. Men Baik är effektiva och tar vara på våra misstag. De går ifrån till 1-4 innan paus. Svårt att hämta upp, men vi har skapat flera lägen och lyckats väl med vårt anfallsspel. 


Andra halvlek kliver vi lite högre i pressen och de skapar inte särkilt mycket mer än ett par soloräder som Wille får avvärja. Vi är desto hetare nu och är sånär på att peta in bollen efter diagonalpassar. Men det är först när vi lyckats stressa fram ett misstag då nämnde landslagsmålvakten slår bollen rakt till Jeppe som rullar in 2-4  med 5 min kvar. Ont om tid nu och vi fyller på med allt vi har. Skapar några farligheter på hörnor, men istället kan de komma två fria i en kontring och får 2-5. Vi fortsätter försöka och får in en reducering till som Reine elegant klackar mellan benen på målvakten. Slutresultatet blir 3-5. 


Väl kämpat Saik! Nu laddar vi om för Bregmos cup på söndag där vi ställer upp med två lag samt att juniorlaget har ett lag.


(Referat från storsegern mot Paratodos ligger nu också på hemsidan.)


/Peder



Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

Fotboll ➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV


Futsal ➡️ https://minfotboll.app.link/4mdAqatH60


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER