SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
3 - 1
Grolanda IF
Sparsörs AIK3 - 1Grolanda IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 07 september, 13:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200006105
Samling:11:45
Saik - Grolanda 3-1
2019-09-07 16:34
Foto: Gonnar
Matchen mot Grolanda hemma på Trollevi gick av stapeln idag. Saik rivstartar genom att skapa en hörna från vänster som Edvin smeker in finfint till Wadell som gjort sig fri efter ett par finurliga steg och en bra löpning av Peder. Tror det var Antons första mål med skallen i Saik-tröjan, men ska låt det vara osagt ( men inte oskrivet ) hursomhelst så var det väldigt snyggt. 
2-0 kom precis efteråt när Edvin återigen ( han gjorde det några gånger ) kom runt fint på kanten och slog in ett hårt inspel som en ranglig Grolandalirare styrde in i eget mål. 2-0 till Saik och matchen hade knappt börjat. Efter denna fina inledning blev vi lite bekväma och slarvade en smula när vi hade bollen, kanske trodde vi att det skulle gå av sig självt. Grolanda tilläts komma fram vid några tillfällen och vid ett par av dessa blev det riktigt farligt men Henke och resten av Saik kunde freda det egna målet. När vi väl gjorde som vi sagt så skapade och kom vi fram mycket fint i plan men några fler mål blev det inte i första halvleken. Sammanfattning av vårt spel ( som är nytt ) är att vi var rätt okej utan bollen, saknade lite aggressivitet emellan åt och när vi gjorde som vi skulle med bollen var vi riktigt bra ( tyvärr var de stunderna lite för sällsynta efter den fina starten). 
Bra snack i halvlek kändes det som och vi skulle gå ut och höja oss i andra. 
Wadell gjorde tidigt 3-0 efter ett bra anfall. Kanske kom det målet ”för” tidigt (?) för efter det blev vi bekväma igen och väldigt ängsliga när vi hade bollen. Dock skapade vi några riktigt bra lägen och Edvin skulle haft en straff när benen på den spenslige kroppen hans försvann inne i Grolandas straffområde. Tom Grolandas egen utnämnde linjeman tyckte det var straff även om detta inte var något han kommunicerad tydligt. Grolanda tilläts vid ett par tre gånger få riktigt farliga målchanser i andra halvlek. De gjorde även 3-1 på en av dem. Men annars hade vi Henke och co med oss, som så många gånger förr. Vi borde ( nog precis som Grolanda ) gjort någon mål till men 3-1 till Sparsörs finest ( AIK ) blev slutresultatet för dagen. 
En rolig sak som borde tilläggas är när någon ur Grolanda stab ropar på sin spelare att han ska ”göra” Rickard. Det som är roligt med detta är att ingen i denna serien ”gör” Rickard och framförallt inte en av Grolandas bättre spelare ( ingen av dem för den delen ). Den röde ville efter denna situation ( ja ni får gissa vem som vann ”duellen” ) byta. Tack för det Rickard ( som dagen tilläts spel trots magsjuka, ni som känner mig vet att det inte är ok men Rickard är inte som oss andra )! 
Nu håller vi helg sen struntar vi i att träna ( ? )  och försöker ge Fristad en match nästa vecka. 
Tillsammmans så är vi Saik! 

Cykla lugnt! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER