SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Södra Vings IF
3 - 1
Sparsörs AIK
Södra Vings IF3 - 1Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 29 augusti, 18:15
Plats:Slottsvallen
Tävling:
Matchnummer: 200006098
Samling:17:00
Södra Ving - Saik 3-1
2019-08-29 23:05
Ikväll åkte vi på kringelikrok vägar ut till Hökerum?!? för att möts Södra Ving. Det var tidig matchstart och det blev lite stressigt att hinna så förberedelserna inför matchen blev inte helt optimala. Gräsmattan var fin men tung. Vi trodde på hård kamp och det skulle visa sig stämma. 
Matchen drog igång och kampen utbröt. Domarn satte tidigt en ”hög” nivå och tillät en hel del mer än alla andra domare gjort tidigare. Det var lika åt båda håll och jag tycker nivån var bra. Södra Ving är tunga och starka och har en spelidé där de dra nytta av just det nämnda. Inga jättechanser inledningsvis. Ving har lite mer boll än oss men det mesta gick enligt plan i början. Vi var sånär på väg igenom vid några tillfällen men det ville sig inte riktigt i sista tredjedelen. 
Sen drog Ving igång ett bra anfall och vi fick lite problem med att hänga med och de kom typiskt nog igenom hela vägen och kunde göra 1-0. I en match som idag med mycket kamp och slit så är det viktigt att ha lite marginal på sin sida tyvärr var marginalerna inte riktigt med oss idag. Vi hade fina tendenser men hade lite stolpe ut. När sedan de får göra 2-0 efter att vi inte redde ut en hörna så börjar det bli riktigt tufft. När de sedan får göra 3-0 på nästa hörna är det jättetufft. Vi går till halvlek med ett 3-0 underläge. Vi är rätt nedslagna då vi inte tycker att 3-0 speglar första halvleken och det gjorde det ju egentligen inte men ingen detta med marginaler och stolpe in eller ut. Ving hade dem, marginalerna på sin sida i första halvlek idag. Vi hade iaf ett bra snack i paus och sa att vi skulle gå ut och ge allt vi hade för att försöka jobba ikapp. Efter bara några minuter så kom Peder loss och blev ”trippad” i en märklig, typisk VAR situation. Domarn konfererade noga och mycket med sin linjeman. Rött kort till Vingaren och straff till Saik. Nu hade vi fått en biljett in i matchen. Tyvärr visade sig biljetten vara falsk då Palm drog straffen i stolpen ( ni vet det där med stolpe ut och marginaler ). Tungt som attans såklart. Men vi tog över matchbilden mer och mer och skapade ett bra tryck men hade tyvärr fortsatt svårt att hitta helt rätt i sista tredjedelen. Vi försökte och försökte. Gick ner på tre backlinje, hade bra tålamod och kom fram fint många gånger. Samtidigt så gjorde S.Ving det svårt för oss och de spelade smart sett ur deras synvinkel. Tillsist fick vi ialla fall nätkänning och det genom Björka som efter en lite tilltrasslad situation kunde bomba in 1-3. Det var dock inte mycket tid kvar men vi försökte hela tiden och vi slet för varandra och för klubbmärket på tröjan. All heder för en stor arbetsinsats från alla Saikare idag. Tyvärr räckte det inte mot ett av seriens absolut starkaste lag. 
Men vi bryter ihop några dagar sedan tar vi nya tag! Vi är ju trots allt Saik! 🖤💛🖤

// Johan

Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV<< Tillbaka

 
 
SPONSORER