SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
0 - 2
Annelunds IF
Sparsörs AIK0 - 2Annelunds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 12 augusti, 19:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200006079
Samling:17:45
Saik - Annelund 0-2
2019-08-12 23:44
Annelund besökte ikväll Trollevi. Både många Saikare och Annelundsbor på plats.
Vi fick inte ordning på vårt spel i första halvlek. Varken längre eller kortare pass hittade rätt adress. Detta gjorde att vi fick ägna oss mestadels åt försvarsspel. Annelund spelade bra men kom inte till några större lägen. Men så förlorar vi ett par dueller i rad och de kommer igenom och sätter 0-1. Några minuter senare är olyckan framme igen, vi ser ut att vinna bollen vid egen hörnflagga men istället får deras ytter tag på bollen och kommer loss och hittar in till en fristående lagkamrat. Tunga minuter men inte helt orättvist då vi inte alls kommer upp i nivå.

I halvtid är vi överens om att göra ett ordentligt försök att få igång vårt spel och vända på detta. Vi kommer också ut med lite mer skärpa och energi. De börjar se trötta ut, men vi får inte hål på dem. Vi har ett par vassa lägen men det vill sig inte. Matchen slutar 0-2, ingen godkänd insatts från oss idag även om vi rycker upp oss i andra. 

Kom igen Saik! Vi blickar framåt, ny match redan på torsdag borta mot Vårgårda.

/Peder

Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER