SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sandhems IF
2 - 7
Sparsörs AIK
Sandhems IF2 - 7Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 04 september, 19:00
Plats:Idrottsparken, Sandhem B-plan
Tävling:
Matchnummer: 200006059
Samling:17:45
Sandhem-Saik 2-7 (2-0)
2019-09-04 23:25
Det är lååångt till Sandhem, men när vi väl kom fram så möttes vi av en riktigt fin idrottsplats. Vart den ligger har vi ( som varit där ) fortfarande ingen aning om, men den finns någonstans där ute.
 Jag valde att stuva om lite i laget till kvällens match och ingen av spelarna var beredda på detta, men alla gjorde sitt yttersta för att följa game plan. Matchen drog igång och vi såg rätt bra ut när vi hade boll och vi sågade oss fram fint vid ett par tillfällen. Sedan fick Sandhem ( alltså laget som vi mötte på idrottsplatsen som finns men som ingen vet om att den existerar och ännu mindre hittar till ) en hörna och då får dem nicka in 1-0. Riktigt orättvist och inte vad vi behövde direkt. Vi försökte skapa lite och vi försökte spela boll men var det inte lite felpassningar och små slarv så var det stolpar ( två gånger om ) som gjorde att vi inte fick in bollen. När vi inte hade bollen så var vi lite vilsna i vår positionering på plan och Sandhem sårade oss vi ett par tillfällen när de fick gott om tid att slå fina crossbollar. När de sedan får göra 2-0 så var det riktigt ialla. Nu var vi inte så bra tyvärr. 2-0 var ställningen när vi gick in i omklädningsrummet i paus på den där fina idrottsplatsen ni vet som ingen vet osv. 
Lite delade meningar om vad vi gjort bra och mindre bra hade vi i paus men en bra dialog och vi bestämde oss för att om man nu åkt så himla långt så ska man ju åka minst lika långt för att komma hem också. Skulle vi överhuvudtaget få lov att åka hem så skulle vi vinna denna matchen. 
Andra halvlek blåstes igång och relativt omgående så gör Peder 2-1. Därefter missar domartreamet en SOLKLART Saik straff när en Sandhemsspelare använder BÅDA händerna att blocka Olles inspel. Frustrerande! Lite lugnare blir det när Il Capitano Jonas nickar in 2-2. Dock så blir det lite tråkigt när Anton blir nersparkad i straffområdet och ingen i domarteamet tar sitt ansvar och blåser straff. Väldigt frustrerade! Det blir dock bättre när Peder bombar in 2-3 på frispark. Nu va vi på banan igen. Sandhem stack upp en gång och Henke fick gör en fin räddning men när Björka språngnickar ( enligt BT ) in 2-4 så kändes det som att det skulle bli en bekväm seger. Det blev det också. Tror det var 2-5 som kom genom en fin lagprestation men en ännu finare prestation av Rickard som iskallt bjöd målisen på både popcorn och korv med extra allt när han rundade honom och gjorde mål. 2-6 kom genom Wadell. Sedan gjorde Reinholdsson 2-7 precis innan domaren flöjtade för slut på matchen. Vi vinner således matchen med 2-7 efter att ha legat under med två bollar på idrottsplatsen långt bort i ingenstans mot ett lag som tidigare i seriespelet mest åkt på uddamålsförluster och varit solida bakåt. Det är bra det. Äh fan ( så får man säga efter 22-tiden ) det är fan riktigt bra gjort av oss. 
Med två uteblivna straffar och totalt tre ramträffar dessutom och lägg där till en tränare som sätter griller i huvudet på spelarna och ändrar om totalt. Stor och väldigt bra laginsats av de för dagen vita ( ja matchställen var vita innan matchstart iaf ) SAIK!!! 
Vi visar återigen styrka, vilja och framför allt att vi inte ger oss. 
Stort tack till alla Saikare som tog sig till idrottsplatsen långt bort i ingenstans ( hoppas alla hittade hem ) och det var kul att vi fick bjuda er på 7 baljor och 3 fina poäng! 

Nu tar vi nya tag på Trollevi på lördag kl 13:00 då vi möter Grolanda. 

Vi ses på Trollevi ( idrottsplatsen alla känner till och hittar till )!!! 

Heja SAIK! 🖤💛🖤 ( men idag i vit )

// Johan

Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER