SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Floby IF
1 - 9
Sparsörs AIK
Floby IF1 - 9Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 25 juni, 19:00
Plats:Ekvallen A
Tävling:
Matchnummer: 200006062
Samling:17:45
Floby - Saik 1-9
2019-06-25 22:42
Efter ett litet matchuppehåll så var det idag dags att köra genom skog och små byar för att till sist hamna i Floby. 
Vi drog igång matchen och tog ledningen genom Anton efter 11 minuters spel. 
Bara tre minuter senare så utökade Sabel vår ledning. Därefter 0-2 målet så började vi krångla till det lite och tyckte att vi kunde vänta in motståndarna för att sedan dra dem en extra gång. Vi gjorde helt enkelt saker lite för svårt. Men i den 39:e minuten så drog Sabel in sitt andra mål för kvällen och vi gick till halvtidsvila med trygga 0-3. 
Andra halvlek börjar vi betryggande och efter ca 7 minuter gör Anton 0-4 och bara minuter efter det gör han även 0-5. 2 minuter senare för nyinsatte Eric Toresson 0-6. Därefter var det dags för Adam att hamna i protokollet och det gjorde han genom att göra 0-7. Debuterande Christian fick göra 0-8, alltid kul när man får måla i sin debut. Efter Christians mål så slarvar vi lite vilket är lätt hänt när man leder med så stora siffror. I vårt slarv så rann Floby igenom och fick göra 1-8. Efter lite om och men så tog vi tag i det igen och Jonas fick snyggt nicka in 1-9 vilket också blev slutresultatet för dagen. 
Att vinna med 1-9 på bortaplan är inte något man gör varje vecka, starkt! Vad som också var riktigt roligt förutom segern i sig var att Olle Z och Theo båda fick en hel del minuter och gjorde väldigt fina inhopp. Båda tog för sig och visade att framtiden är ljus. Kul med seger och en bra start på sommaren! 
Nu njuter vi ett par dagar innan vi laddar om inför en ny drabbning när serien vänder och vi möter Tväred på fredag. 

Härligt Saik!!! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER