SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Säven/Hol
3 - 1
Sparsörs AIK
Säven/Hol3 - 1Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 16 maj, 19:00
Plats:Sävevallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200006027
Samling:17:45
Säven/Hol-Saik 3-1
2019-05-16 22:37
Vi åkte lite lätt skadeskjutna till en fin idrottsplats mitt ute i ingenstans, Sävevallen. 
Strålande sol skön temperatur och en grön gräsplan väntade oss där. 
Vi började matchen rätt okej och Björka kom halvt igenom och tog sig ner i vänsterhörnet i S/Hs straffområde. Dock fick vi inte riktigt till något bra avslut efter inspelet. 
S/H ryckte sedan upp sig och när vi gick bort oss centralt i plan och lämnade en stor fri yta för S/H att avancera på så straffade dem oss, ett bra riktat avslut och 1-0. Tungt men vi försökte köra på men bara kort därefter så ger vi bort ytor igen och nu fick tyvärr Henke kapitulera för andra gången inom kort tid, 2-0, tungt. 
Vi kommer inte riktigt upp i vår nivå i första halvlek som var allt annat än välspelad, från något lag ska tilläggas. Vi har nån halvchans de har nån men annars var bollen mest i luften. Ställningskrig och man kunde faktiskt stundtals tro att det var helium i bollen. 
Mot slutet av första halvleken fick Dala tag i bollen centralt i plan och la en fin macka till Wadell som satte bollen i nät. Snyggt enkelt och effektivt. 2-1 i paus. 
Andra halvlek var ungefär som första spelmässigt dock var heliumet som bort blåst. Nu spelades det stundtals fotboll längs backen och det från båda lagen. S/Hs gjorde det lite effektivare än oss men vi stack upp med ett par frilägen men kunde inte omvandla dem till mål, tyvärr. Sedan får S/Hs en straff ( sen påskpresent ) från ingenting som jag ser det. Jonas rensar bort bollen, och ja han är säkert på spelaren lite efter boll borttagandet men herregud. Svag att döma straff där enligt min mening men vi ser olika på situationen och det får vi respektera. Deras notoriske målskytt slår in 3-1 på straffen och matchen kändes stängd.  Vi försöker med några sista krafter skapa lite tryck men får aldrig nåt större sådant. Riktigt surt men årets första torsk är ett faktum. 
Nu blir det svårt att sova några nätter men vi ska och kommer ta nya tag, var så säkra. Det roligaste med idag får bli att Olle Z och Theo I gjorde sina A-debuter, killarna fyller 16år i år. Grattis killar! 
Nu bryter vi ihop och sen tar vi nya tag nästa vecka. 
Vi vinner tillsammans och förlorar tillsammans som tur är gör vi inte det sistnämnda särskilt ofta. Vi ska upp i sadeln igen och vi kommer vinna fotbollsmatcher igen var så säkra. 
Vi ger oss aldrig. Vi är SAIK! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER