SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
1 - 1
Äspereds IF
Sparsörs AIK1 - 1Äspereds IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 30 mars, 11:00
Plats:Trollevi C konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200990009
Samling:09:45
Träningsmatch: Saik-Äspered 1-1
2019-03-30 21:02
Träningsläger för P05 och träning för P11 i anslutning till vår match! Underbart med lite aktivitet på Trollevi och känslan av att högsäsongen för Saik närmar sig! 
Vi fick klara matchgenomgången utan nyblivna trebarnspappan coach Johan, stort grattis till hela familjen! Bra fokus på uppvärmingen, taggat inför uppgiften att ta sig an ett stabilt div.5 lag som förra säsongen hängde med strax bakom topplagen. Vi startar med en hög press men lyckas inte riktigt få tag på dem utan de kan spela sig igenom mitten några gånger. Wille tvingas till en svettig benparad men i övrigt kommer de inte till många farligheter i första. Vi sätter snart presspelet och tvingar dem slå långt längs kanterna. Framåt har vi bra variation, Olle och Toresson tar sig fram några gånger på kanterna och kommer till inläggslägen. Vi kombinerar oss också fram genom mitten och kommer till några halvchanser. Plötsligt slarvar deras backlinje och målis hamnar i tidsnöd, Wadell hugger och snor bollen! 1-0 efter en fin period av oss.

I andra blir det lite mer kamp och trötta ben gör att vår kreativitet kommer av sig lite. Båda lagen kommer till några chanser men får inte in bollen. Vi gör några byten och får in pigga ben i form av Jesper som debuterar och Blom. Vi tar över spelet igen och får till några fina anfall. Olle får kanonläge när han suger ner Adam K:s inspel på straffpunkten, men målvakten kommer ut och avvärjer. Vi har ett fint anfall på gång längs högerkanten och Wadell kommer fri men blir avblåst för offside trots att högerbacken ligger och släpar på andra sidan. På följande frispark hittar de upp med en långboll som deras forward är först på och kan placera in 1-1. Känns surt att släppa in i slutminuterna. Matchen slut, känslan efter var att vi genomfört en bra match med mersmak mot en stark motståndare.

//Peder

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER