SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Lockryd/Sexdrega
2 - 2
Sparsörs AIK
Lockryd/Sexdrega2 - 2Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 09 mars, 11:00
Plats:Högvalla IP A konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200331001
Samling:09:45
DM: Lockryd/Sexdrega-Saik 2-2 (5-6)
2019-03-09 15:15
Tävlingspremiären avklarad för detta året! 
Vi åkte till ett blöt Svenljunga och skulle möta ett Lockryd/Sexdrega som sånär gick upp i femman förra året men föll tillsist i kvalet. 
Då vissa var i fjällen och gottade sig så var det vi andra som va hemma som skulle försvara Saiks färger denna förmiddag. 
Vi börjar precis som vi kommit överens om och Sebbe slår en riktigt fin pastej som Edvin förvaltade utomordentligt väl och lobbade in 0-1. Efter detta så hade vi nån halvchans till och sedan hade Sabel en jättefin chans efter en kanonlöpning in i offensivt straffområde. 
Sen når Olle högst på en offensiv hörna men blir boxad i huvudet av målvakten och nicken går över och straffen ( som jag tycker är solklar uteblir). Inget snack mot domaren efter detta vilket var bra av oss. 
Sedan gör de 1-1 när vi tappat lite momenten. 1-1 stod det också i paus. 
Rätt så tidigt i andra halvlek så får de en straff från ingenstans och detta är efter att vi gnällt lite på domaren så han ville så gärna ge dem detta. 2-1 var ett faktum även om William var nära att ta straffen. 
Vi har sedan en sämre period och Wille räddar oss ett par gånger om. Vi äter oss dock tillbaka in i matchen och Dala dundrar in 2-2. Sedan var det ju det här med vad målvakter får göra och inte får göra i sina straffområden. Tydligen fick dem idag göra nästan precis som dem ville. Olle blev återigen offret för deras målis som inte nådde bollen utan manglade Olle som fick utgå men ingen straff denna gången heller. I mina ögon märkligt men det var som vanligt ingen idé att lägga energi på det. 
Vi har sedan ett par bra chanser att göra 2-3 men vi bränner våra lägen. Som tur är bränner även de sina lägen. Matchen slutar 2-2. Då förbundet gjort om reglerna i DM så ska det vid lika resultat avgöras på straffar. Man får alltså en pinne vid oavgjort men de vill ändå utse en vinnare om man skulle hamna på samma poäng och målskillnad senare i gruppspelet. Så fem straffar var: Edvin sätter vår första. De sätter sin första. Matte trycker upp sin i krysset. Wille räddar. Sebbe H sätter sin. De sätter sin. Max missar sin. Wille räddar. Reinholdsson sätter sin. Saik vinner straffläggningen. Wille stor hjälte!!! 

Kul med tävlingsmatcher. Vi gör inte vår bästa match rent fotbollsmässigt idag men vi visar stort hjärta och mod. Vi ger oss aldrig!! 

Nu får vi en träningsvecka att jobba ihop oss mer.

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER