SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
0 - 1
Sandhults SK
Sparsörs AIK0 - 1Sandhults SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 06 oktober, 15:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200015127
Samling:13:45
Saik - Sandhult 0-1
2018-10-08 00:50
Jag fick krampkänning på matchen och Johan fick skrivkramp. Men här kommer referatet i alla fall.
Redan innan sommarn såg vi att det kunde bli en direkt avgörande match om seriesegern i div.6 Borås 2018. Både Töllsjö och Mjörn visade under hösten att de ville vara med och slåss. Men Mjörn kroknade efter två kanonmatcher mot oss och Sandhult och Töllsjö vaknade för sent och blev beroende av att vi skulle slå Sandhult för att knipa kvalplatsen. Vi hade efter en suverän höst där vi vunnit 8 matcher och spelat en oavgjord skaffat oss ett försprång. Sandhult var tvingade att vinna med tre måls marginal för att gå förbi oss. Där har ni förutsättningarna.
Mycket folk letade sig till Trollevi denna fina lördag. Koncentrerade Saikare på matchgenomgången kom överens om att spela vårt spel, som varit så vägvinnande under året. Gemensamt presspel,  göra det obekvämt för motståndarna att ha bollen. Bygga våra anfall med tålamod och variation. Utnyttja varandras styrkor och avsluta våra anfall. Matchen börjar lite nervöst från båda håll, långa bollar upp mot forwards som försökte få fast bollen. Vi lyckades ett par gånger var utan att komma till några hetare chanser. Efter en kvart såg matchen ut att sätta sig något och det blev bättre spel genom mittfältet men också mycket kamp och tuffa situationer. Jonas och Sabel står upp bra i kampen och kommer också med i anfallen. Tyvärr vrickar Blom foten efter halva första, han ersätts av Olle. Vi bygger upp ett par fina anfall och får lite tryck. Sandhult sticker upp och försöker på djupet några gånger. Men två bra försvar håller ändå undan utan större problem. Med 5 min kvar av första hettar det till efter en rad hårda dueller. En Sandhultare går in med dubbarna först mot en Saikare som svarar med några illa valda ord. Rött kort och en man mindre för Saik. Till andra halvlek stuvar vi om och spelar med Wadell själv på topp. Det blir allt tydligare att vi är rädda om resultatet, Sandhult tar över spelet och vi ligger på kontring. Paulsson är överallt i försvaret och gör tillsammans med Albin, Sebbe och Matte det väldigt svårt för Sandhult att komma igenom. När de väl kommer igenom på ett friläge är Henke ute och räddar. Vi känns farliga i kontringarna men sista passen vill inte fram. Så bygger Sandhult plötsligt upp ett mönsteranfall. Spel från höger till vänster, perfekt inlägg och måltjuven Hjalmarsson slår till med en fin nick. Ingen större oro i Saik, vi har koll på detta. Sandhult såklart supertaggade. Men de hinner inte med i våra omställningar och drar på sig flera gula kort och tillslut också ett rött. Wadell får sånär in bollen vid ett par tillfällen men det vill sig inte idag för vår skyttekung. Peder och Richard har sprungit sig trötta på kanterna och vi får in pigga ben i form av Dala och Björka. Sandhult mattas och verkar nöjda med att ha säkrat kvalplatsen. Sandin ersätter Wadell sista 10 min och ser till att fortsätta störa alla försök till uppspel. Det blir inga mer farligheter. Slutsignal!
Vild glädje, kramar, glädjetårar och segersång om vartannat! Vi har vunnit serien! Vi har gjort det tillsammans hela truppen! Vi är Saik!

Stort tack till alla som kom och hjälpte till och som stöttat oss vid sidan! Vi älskar er!🖤💛

//Peder

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER