2018-09-15 17:33
Livet är inte alltid helt rättvist..
idag tog vi emot Mjörn hemma på Trollevis konstgräs då den vanliga mattan var alldeles för blöt för att spela på.
Vi börjar matchen bäst och chanserna avlöser varandra med jämna mellanrum.
Inte så att vi hade massvis med 100%iga chanser men det fanns en del. Det dröjde dock ca 30 minuter innan Edvin kunde nicka in 1-0, tyvärr så hade motståndaren ingen koll så han sänkte Edvin men ingen åtgärd från domaren den gången med 1-0 till oss var både rättvist och logiskt. Mjörn skapade inget alls under de första 45.
1-0 stod sig halvleken ut. I halvlek sa vi att vi skulle fortsätt ha bra fokus och hjälp varandra. Tyvärr faller vi in lite i motståndets temposänkningar och börjar spela lite svårare än vi gjorde första 45. Dock skapar Mjörn fortsatt inget alls. De har idag under 95 minuter inte något skott på mål. Bra betyg till oss såklart men vi skapar inte heller lika mycket i andra halvlek som i första. Dock håller deras målvakt dem kvar i matchen när han med ca 20min kvar räddar Björkas fina läge. De får sedan en frispark när det är ca 15min kvar och på nåt konstigt sätt så tar bollen på en Saikare och får in i eget mål. 1-1 ett mardrömresultat i stunden. Dock så är jag säker på att denna poängen blir hyperviktig i sluttampen av säsongen. Vi har fortsatt allt i egna händer med två hemmamatcher kvar.
Vi är fortsatt obesegrade på Trollevi och det ska vi vara när säsongen är slut också.
Tillsammans så bryter vi ihop idag men imorgon börjar vi ta nya tag och laddar batterierna för nästa söndags match.