Hemsjö - Saik 0-4
2018-09-08 19:38
Bortamatch mot Hemsjö en lördag... låt det aldrig ske igen!
Vi åkte idag igenom skog och Hult, Breda och Hedared och Sandhult och såg skyltar mot Töllsjö och andra märkliga ställen. Vi hittade till sist rätt till Blåsvallen ( läs Byvallen ) i Hemsjö. Hade ett bra snack och lika bra värmning. Trots en kanon förkyldning på undertecknad så kändes detta som det skulle gå bra.
Bra startade vi också och när vi gör 0-1 efter några minuter så lättade trycket lite i näsan. När Peder sedan gjorde 0-2 så mådde vi rätt bra allihopa. Sedan spelar vi lite med huvudet under armen och gör saker och ting väldigt svårt men vad gjorde det när motståndet inte skapade något. Peder gör sedan 0-3 ett par minuter innan halvlek. Punkterar matchen, skönt. Dock har vi ett bra snack i halvlek och bestämmer att vi ska ändra lite saker i hur vi spelar när vi har bollen.
Efter en stund så blir Edvin nergjord i straffområdet och vi får straff. Jonas får chansen men målvakten lyckas knipa straffen, dock så snor Edvin åt sig returen och skickar in 0-4. God natt Hemsjö! Sedan spelar vi tyvärr fortsatt relativt svårt och slappnar av lite väl mycket. Henke tvingas till en avancerad räddning och en gång blir han räddad av supersnabbe Glenn Hysén ( Läs Sebbe Henriksson ) som gör en kanonbrytning.
Det var rätt mycket gnäll från motståndarna och deras folk idag men så kan det bli när man känner att man inte har en suck kanske. Tråkigt för alla andra runt omkring bara, framförallt för domaren och dem själva.

Vi håller helg, kryar på oss och inväntar en ny vecka med nya träningar och matcher.