SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
4 - 0
Dardania IF
Sparsörs AIK4 - 0Dardania IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 03 september, 18:15
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200015098
Samling:17:00
Saik - Dardania 4-0
2018-09-03 22:30
Måndagar brukar betyda träning på Trollevi. Trollevi brukar innefatta mycket sol och glada människor. Denna måndag var det mycket på agendan. Vi tar det från början. 
Det var ingen träning idag då vi spelade hemmamatch mot Dardanina. Såklart gjorde vi det på ett soligt Trollevi fullt med glada människor. Det var även idag som jag och min älskade och fruktansvärt förstående fru firade vår bröllopsdag. 
Vi samlades och hade ett bra snack innan matchen, ja alltså jag och Saik inte min fru. Vi bestämde på samlingen att vi skulle försöka vara tajta och hjälpa varandra över hela planen och våga trycka iväg ett lite rakare spel än vad vi kanske gör annars. Vi skulle försöka utnyttja det farten som vi har. 
Vi började helt okej och det kändes som vi hade bra koll på motståndarna direkt från start. De får dock en hyfsat farlig chans efter ca 5 minuter men vårt försvar stör avslutare tillräckligt bra och hans tvingas sätta avslutet bort mot Frufällan. Efter 8 minuter kommer vi med bra fart och vår nr 8 dvs Rickard sätter dit 1-0! Mycket fin kontring och vi visar att vi har det i oss. Efter detta tycker jag att vi tar över matchen mer och mer. Visst hade de lite boll på egen tredjedel och på mitten emellanåt men vi höll oss till vår plan och slog om snabbt. Det blev farligt vid några tillfällen för oss men blev vi inte avblåsta för offside så hade vi oskärpa precis i sista passen. Vi hade de farligaste lägena ja vi hade lägen det hade inte dem. 
I minut 29 var det dags för nästa Saik mål även denna gången en bra omställning som Edvin avslutar på bästa sätt. Folk var nu ännu gladare i solen på Trollevi. Semesterfiraren Wadell blev trött på alla avblåsningar mm så i 40:e minuten gjorde han 3-0 till oss. 
3-0 i halvlek och ett i min mening väldigt märkligt gult kort på vår kapten Jonas. Detta fick mig att göra ett byte i halvlek redan. Måste ge stor kredit till detta härlig Saik lag som har ett bra snack i halvlek och en utbytt kapten men alla håller sig till uppgiften och går ut och kör på. Inte alla lag i divison 6 som kan byta ut sin kapten i halvlek för att det känns som att hans ska få sitt andra gula. 
Olle kommer in i halvlek och Rickard tar Jonas plats. 
Det hann inte ens gå tio minuter innan Olle hann presentera sig då han på sitt karakteristiska Olle sätt flyger ( läs älgar ) fram längs höger kanten och det va ingen motståndare ( knappt nån Saikare heller ) som hade en sportkeps att hänga med. Som tur var hade Sabel hunnit hitta en bra yta i straffområdet. Olle spelar in bollen dit Wadell släpper den mellan sina egna ben och Sabel placerar in 4-0!!! Nu njöt folk i solen! 
Vi spelar på bra sen och de får en frispark i bra läge men det blev aldrig nåt farligt av det. 
Vi spelar sedan av matchen och Dala, Björka, Jonas R, Tjerna och Adam kommer in och gör ett mycket bra jobb. Dala har ett mycket bra avslut som målvakten gör en väldigt fin räddning på och på returen nickar Wadell in 5-0 trodde alla men domaren måste haft solen i ögonen för han blåste för offside. Mycket märkligt då Wadell tog en runda ( var tvungen för att nå bollen ) runt deras back innan han skallade in bollen. Nåväl 4-0 och ett par bortdömda mål. Idag var det inget snack. Saik var det bättre laget och vi orkade mest och var bäst på planen. Detta var mycket starkt gjort av hela laget då vi mötte ett mycket bra lag som i och för sig inte orkade spela en hel match. Vi hade nog orkat en halvlek till i det tempot som var i andra halvlek, men en mycket bra dag på jobbet från vår sida som vanligt. 
Nu blev denna bröllopsdag ( måndag ) en mycket bra sådan. Jag menar det är få förunnat att få fira den i solsken, med ett så härligt gäng och få med sig hela sin familj som äter korv med bröd som bröllopsdagsmiddag. Bara en sån sa(i)k!!! 

Nu tar vi och njuter och laddar om inför lördagens borta drabbning mot Hemsjö. 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER