SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sjöviks SK
1 - 10
Sparsörs AIK
Sjöviks SK1 - 10Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 10 augusti, 19:00
Plats:Sjöviks IP 1
Tävling:
Matchnummer: 200015082
Samling:17:45
Sjövik-Saik 1-10
2018-08-10 22:55
När man vaknar på ett hotell i Karlskrona på morgonen och måste jobba och dessutom måste köra hem via Varberg för ett jobbmöte innan man kan komma iväg till bortamatch mot Sjövik. Ja vad ska man säga, det var en rätt trött tränare som försökte få igång division 6s bästa fotbollslag och se till att de inte bara skulle gå ut och ställa in skorna och tro att vårresultatet mot samma motstånd skulle upprepas.
 För er som inte vet så vann vi vårens hemmamatch mot Sjövik med 13-0. 
Efter ett litet snack så gick vi ut på årets torraste men ändå en av de jämnare planer vi sett i år. 
Vi gör ett noll efter en liten stund genom Wadell. Något bra spel kom inte riktigt igång och vi såg lite bekväma ut och just det jag var rädd för såg ut att hända. Sedan gör Albin 0-2 på straff. Kan det lossna nu då??? Då får Sjövik en väldigt tveksam straff en liten stund senare och kvitterar. Sedan lossnar det lite målmässigt ialla fall. Vi gör 1-3,1-4 och också 1-5 innan domaren blåser för halvlek. 
I halvlek bestämmer vi oss för att försöka höja vår nivå ett par steg och fortsätta göra mål. Vi gör ett par byten och möblerar om lite grann. 
Andra halvlek drar igång och vi är lite mer på tå och lite aktiva. Målproduktionen kom även den igång. Vi gör 1-6,1-7,1-8,1-9 och slutligen 1-10. Vi vinner alltså på bortaplan med 10-1 utan att på något sätt prestera någon särskilt bra fotboll. Självklart är vi bra emellan åt annars gör man inte 10 mål. Det är dock svårt att spela bra när man inte riktigt får någon motstånd. Sjövik försökte men vi är bättre på alla positioner och det märks i båda lägren att så är fallet. 
Målskyttar för Saik idag: 
Björka, Albin gjorde varsitt. 
Peder och Wadell gjorde två var. 
Edvin gjorde 4! ( jag citerar Edvin efter vår senaste träning: ” jag kan fan inte göra mål” )

Fruktansvärt skönt att inledda helgen och få avsluta världshistoriens längsta fredag med en sådan här fin vinst med detta magiska gäng. 
Nu måste vi visa att vi vill ha mer och även öka takten inför nästa veckas hemmamatch mot Töllsjö. Där har vi revansch att utkräva dessutom. 
Hoppas alla Sparsörare och Saikare tar sig till Trollevi den 16/8 kl 18.30 för att stötta vårt svartgula gäng. 

Tjipp tjopp å Saik i topp! 

Trevlig helg & god natt! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER