SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
5 - 0
Borgstena IF
Sparsörs AIK5 - 0Borgstena IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 05 juli, 19:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200015074
Samling:17:45
Saik - Borgstena 5-0
2018-07-05 23:25
Derby mot Borgstena! Avslutning av vårsäsongen som allt som oftast varit väldigt glädjefylld och välspelad från Saiks sida. Kändes inte som det skulle behöva adderas så mycket mer bensin på elden inför ett sådant derby som dessutom lockade mycket folk och BT-Tv/webb-sändes. 
Mycket skoj på en och samma gång på ett soldränkt Trollevi, ja precis som vanligt nästan. 
Truppen idag var bra, ohyggligt bra om man tittade på pappret, men som vi alla vet man vinner inga fotbollsmatcher på papperstittande. 
Domaren, som för övrigt var väldigt bra, blåste igång matchen och Saik tar tag i taktpinnen direkt. Vi rullade lugnt och fint men hade lite svårt att bli sådär farliga som vi kan vara när vi drar på lite fart. Men så plötsligt händer det, inspel från höger och i bortre delen av straffområdet chockar Peder hela Trollevi med att konstsparka in 1-0!!! Trojanska hästar, nättroll och gigabit hit och dit släng er i väggen, vilken pyst!!! Wow! Nu fick vi vatten på kvarnen och började skapa fler chanser men vi blev ofta lite statiska och stilla ståendes på offensiv tredjedel. 1-0 stod sig halvleken ut. Tilläggas ska att bollinnehavet var väldigt stort för oss och Borgstena skapade inget under denna första halvlek. 
Bra snack i paus, kändes att laget inte var helt nöjda med prestationen trots en stabil och tvärsäker 1-0 ledning, det talar sitt tydliga språk om vilken vår vi gjort tillsammans. 
Andra halvlek är inte så gamla när Wadell får tag i bollen och stänker in 2-0, skönt och den sköna hejarklacken på norra stå vaknade till liv, kul! 
När sedan Filip drar in 3-0 på en bra slagen frispark så råder det inga tvivel längre det blir ytterligare en solig kväll på Trollevi, frågan var bara hur många mål skulle vi hinna med. Chanserna kommer och vi har många avslut och många på mål men de vi har på mål är lite för snälla. Men Filip använder sin fart och fina dojja ytterligare en gång och gör 4-0, innan han får gå av till ”jublande” publik. Femman kom den med en magisk genomskärare från Olle som Mattias Sandin springer igenom på och rullar retfullt enkelt in 5-0 till Saik. 
5-0 slut, härligt, soligt och delad serieledning! 
Fotboll är skoj och sommaren är här och Saik gänget gör det igen, man blir glad och lite stolt. Samtidigt vet jag att det är en intensiv höst som snart är här och matcherna kommer dugga tätt och vi måste hålla fokus och kvalitet i allt vi gör om det ska bli en rolig höst också. 
Följ med oss på resan som vi gör tillsammans, tillsammans känns det just nu som att vi är oslagbara. Alla kommer vilja slå oss i höst, vi vill slå dem också och det ska vi göra allt vi kan för att klara. 

Tack till alla som kom och tittade och tack till ”alla” som satt klistrade framför live-sändningen! 

Tjipp tjopp å Saik i topp! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER