SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Fristad/Sparsör/Borgstena U 2
1 - 1
Savana IF A
Fristad/Sparsör/Borgstena U 21 - 1Savana IF A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 01 maj, 19:00
Plats:Trollevi C
Tävling:
Matchnummer: 200036003
Samling:18:00
Premiär för Saiks B-lag ”F/S/B U2”
2018-05-01 22:02
F/S/B U2 - Savana 1-1
B-lagsseriepremiären avklarad! 
Högberg och hans mannar stred väl på Trollevi ikväll. Efter en mållös första halvlek där jag tycker matchen var rätt jämn men liten fördel åt vårt håll så börjar vi andra halvlek bra. Sedan sticker Savanna, som var bra och luriga i sitt spel upp vid några tillfällen. Vissa gånger var det rätt tydlig offside men William agerade vägg i kassen. 
Sedan blev vi lite slitna och långa ca en kvart in på andra men William fortsatte storspela. Dock fick han tyvärr släppa in en boll. Det var inte mycket att göra på det skotten deras spelare får en kalasträff och 0-1 är ett faktum. Dock tycker jag att vi, Saik visar stort mod och tar fram en enorm vilja vilket leder till att vi forcerar in 1-1 genom ett skott av Olle. 1-1 såg ut att stå sig och kändes ok rättvist, dock får vi en kanon chans precis i slutet men tyvärr fick inte Sandberg dit bollen och 1-1 blev slutresultatet. Väl krigat och kul att vi spelar boll och inte bara tjongar. 
Det ska mycket till om lag ska åka från vår hemmaborg med poäng i år. 

Tack för en underhållande tisdagkväll alla Saikare! 

//Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER