SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK A
0 - 3
Rångedala IK A
Sparsörs AIK A0 - 3Rångedala IK A

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:ons 28 mars, 20:00
Plats:Hedens IP Konstgräs
Tävling:
Matchnummer: 200990427
Samling:19:00
Saik - Rik 0-3
2018-03-28 23:23
Saik! 
Andra matchen genomförd sånär som på de fyra sista minuterna. Kanske skulle vi vänt på matchen då... 
De får ett både lite för lätt men också tursamt ett noll som de har med sig i halvlek. Tyvärr skapar vi inte riktigt några farliga lägen framåt under första halvleken. Vi spelar med ett stort tålamod ( största delen av tiden ) men blir lite statiska och ängsliga kring halvplan och 15 meter in på deras halva. Svårt att säga exakt varför, men det såg ut som det var lite obeslutsamhet och att man inte riktigt ”trodde” på att här kan jag komma fram. Sen kom vi lite på ”mellis” ibland och då passade dem, Rångedala på att utnyttja det men så mycket mer än sitt mål hade dem inte. 
Andra halvlek blev en hackig historia med två konstiga och igen allt för enkla Rångedala mål. Jonas hade en i ribban som blev vår bästa chans för kvällen, den förtjänade nog att gå i mål. 
Dock är det inte nu vi ska vara som bäst, förväntar inte ens att vi ska vara säkra, bra, ha ett flytande spel osv ännu. Det kommer ta ett litet tag till såklart. Vad som dock är viktig är att vi jobbar hårt tillsammans, att vi sliter och gör det enkelt för lagkamraterna och er själva. Helt plötsligt kommer det kännas självklart och enkelt och då, men först då kan vi börja ta nästa steg. 
Vi får idag ta med oss att vi var bra mycket bättre och stabilare i uppbyggnadsspelet än sist. Sen jobbade alla bra idag och det ska ninja kredd för. 

Glad påsk alla Saikare nu så ses vi på annandag påsk ( måndag ) 20:00-21:30 med träning på Heden! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER