SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
6 - 0
Borås GIF
Sparsörs AIK6 - 0Borås GIF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 maj, 18:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200015026
Samling:17:00
Saik - Borås GIF 6-0
2018-05-13 21:12
Tillbaka studs! Untz untz untz va skönt att avsluta en ”långhelg” med solsken och tre poäng för Saik! 
Vi gick ut idag och gjorde som vi sa även om vi stundtals var lite försiktiga och inte hade så himla bra fart och fokus som vi kan ha. 
Men vi gör 1-0 på hörna genom Wadell och det va ju skönt att hörnorna äntligen gav lite utdelning. När vi sen blir total rånade på två solklara straffar och ett par missade kanonlägen så är det väldans skönt när Anton gör 2-0 till oss. Vad som gör mig lite extra glad är att vi trots att vi inte får dessa straffar och en del andra domslut mot oss så har vi ändå bra fokus och tappar inte huvudena. 
Tycker vi har ett bra halvtidssnack där vi tar upp vikten av att fortsätta hålla fokus på vad vi kan påverka men också att vi måste börja sätta lite mer fart under våra fötter och bli lite rejälare i duellspelet. Vi sa också att vi inte skulle bjuda GIF på något utan att vi skulle gå ut och se till att vinna andra halvlek med och stänga matchen. 
Det kan man väl säga att vi gjorde och att Anton inte gjorde mer än sex mål idag är ett under ( absolut inte för att sex mål är dåligt på något sätt snarare tvärtom ) men Edvin tycker nog att det borde blivit fler från Wadells dojjor idag!?! 
Vi var betydligt bättre än Borås GIF på allt idag och det ska vi ta med oss och njuta av. Det blir skönt att njuta av en söndagskväll nu och inga problem att studsa ur sängen imorgon om man är Saikare. För redan imorgon börjar vi fokusera på tisdagens drabbning borta mot Dardania. 
Trollevi är fortet men vi kan vinna på bortaplan med det har vi gjort för och målet är givet att det ska vi göra på tisdag igen. För fotboll är sååå mycket roligare när man jobbar hårt för varandra och gör som man sagt och när man vinner. 

Tack till alla som kom och hejade fram laget med L idag, riktigt kul med stöd! 

Tjipp tjopp Saik i topp! 

Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER