SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Töllsjö IF
4 - 2
Sparsörs AIK
Töllsjö IF4 - 2Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 07 maj, 19:00
Plats:Holmängen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200015021
Samling:18:00
Töllsjö - SAIK 4-2
2018-05-07 22:53
Vilken usel måndag det blev, eller ja min måndag var dålig redan innan men hade hoppats att vi skulle kunna vända det där ute mitt i ingenstans som kallas för Töllsjö. 
Vi visste vad vi skulle göra ikväll och vi visste att motståndet skulle ge allt de hade för att göra det svårt för oss. 
Det var strålande fint väder även i Töllsjö denna måndag. Matchen är tät och två lag som ville spela fotboll med en del kamp och en hel del gnäll från de gröna medans vi bara körde på. Det kändes som vi hade lite grus i maskineriet idag och inte riktigt hade marginalerna med oss idag. 
Vi gör 0-1 på straff genom Peder. Edvin hade ett bra avslut dessförinnan och Wadell hade ett. Sedan har Peder en nick som smiter precis över ribban och ett eller ett par av dessa avslut var värda ett bättre öde. Vi skulle nog dessutom haft en straff till en liten stund senare då Anton blir nergjord av deras målis men domaren uppfattade situationen annorlunda.  Töllsjö var absolut inte ofarliga när de kom fram men det kändes som vi hade rätt bra koll på dem under första halvlek. De får med ca 30 sekunder kvar en billig frispark ett par meter in på vår planhalva och lyfter in bollen i vårt straffområde och det uppstår lite kaos och vips så får de in 1-1. Fruktansvärt tråkigt läge att släppa in ett mål i. 
Andra halvlek blev väldigt hafsig och det var inte till vår fördel. Töllsjö var tunga och utnyttjade ett misstag från oss och gör 2-1. Sedan får de en spelare utvisad efter två gula och vi får lite tro på det igen. Sedan åker en Töllsjö spelare till ut då han sliter ner Anton i ett mycket bra omställnings läge. Det var nog tur för Töllsjö. Dock kontar de in 3-1 när vi går framåt. Sedan har Tjerna en frispark i stolpen innan Sebbe gör 3-2 och vi får vittring igen men återigen så lyckas de kontra in ett mål. 4-2 till Töllsjö alltså. Trist och förbannat tråkigt! 
Små marginaler och man behöver ha dem med sig och det hade Töllsjö idag och vi var inte vårt bästa Saik och då blir vi straffade. Fotboll är oerhört mycket känslor och det är roligare att vinna än förlora så nu får vi se till att studsa tillbaka på söndag i vår hemmaborg mot Borås GIF som startat serien bra dem med. Det kan bli tajt mellan många lag känns det som nu. Vi är fortfarande det bästa laget jag sett i serien men vi måste komma upp i bättre nivå än ikväll för att leverera bra resultat. 

Nu är vi knäckta, ledsna en dag eller två sen får vi lägga detta bakom oss och ta nya tag. Detta fixar vi lätt, speciellt om vi gör det tillsammans. 

Saik på tre, 1,2,3 SAIK! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER