SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
12 - 0
Sjöviks SK
Sparsörs AIK12 - 0Sjöviks SK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 04 maj, 19:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200015014
Samling:18:00
Saik - Sjövik 12-0
2018-05-05 13:23
Solen lyser över Sparsör denna helgen. Det var Saiks starka gäng som såg till att just denna helgen blev så fin som den är. Tänk att få sitta i solen en lördagsförmiddag med en god kopp kaffe och lyfta på solbrillorna och kisa på serietabellen i Borås 6:gan.
Igår var Sjövik på besök på vår hemmaborg, Trollevi. Vad dem kanske inte visste när de åkte dit var att vi hade bestämt att vi skulle ha just en härlig helg och alla tre poäng som stod på spel. 
Vi börjar som vi hade bestämt med härlig fart och fin intensitet. Därför kom det inte som någon chock när Mattias gör 1-0, men lika härligt är det var gång Saik gör mål. När sen Peder får drömträff med VÄNSTER dojjan och bombar in 2-0 så är vi väldigt uppåt i Saik lägret. När kvarten är spelad så har Mattias gjort ytterligare en balja och det står således 3-0. Knappt har vi jublat klart innan Dala drar in fyran och matchen känns avgjord. 
Det som händer 20 sista minuterna i första halvlek, när vi leder med 4-0 är att vi blir lite bekväma och lite övermodiga. Vi bjuder in Sjövik i matchen men de lyckas inte komma till några farligheter då vår backlinje hinner rädda situationerna var gång det håller på att bli farligt. Vill passa på att ge Olle Kristiansson lite extra beröm för sin väldigt fina insats igår som vänsterback. Tyvärr för oss och ännu mer för Olle så fick han tyvärr lämna planen i förtid med en befarad knäskada. Vi hoppas att han snart är tillbaka på plan igen. På tal om att komma tillbaka så var Anton Wadell tillbaka efter ett par veckors skadebekymmer, kul! 
Anton blev tremålsskytt i andra halvlek och lyckades även med konststycket att få ett solklart mål bortdömt. Vad som hände i denna situation är väldigt oklart men alla på hela Trollevi var nog väldans överens om att bollen var inne i mål. Tur att vi ledde med 7-0 vid detta tillfälle. Sjövik fick en man utvisad i mitten av andra halvlek och vi kunde leka hem segern. Albin Palm ( mittback ) såg till att även han blev tre målsskytt. 
Att vi vinner med 12-0 är magiskt, kanske ett par mål till hade varit möjligt men vad gör väl det. 
På måndag åker vi till Töllsjö och kommer ställas på nya prov men innan dess så njuter vi av denna magiska helg. 
Målskyttar i krossen på Trollevi igår: 
Peder 1
Jonas 1
Björka 1
Dala 1 
Mattias 2
Anton 3
Albin 3

Njut nu och ladda inför måndagens drabbning, nu kör vi Saik! 

Tjipp tjopp Saik i topp! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER