SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Vara SK U
4 - 5
Sparsörs AIK
Vara SK U4 - 5Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 01 februari, 16:00
Plats:Alléhallen
Tävling:
Matchnummer: 200771049
Samling:15:00
Vara U - Saik FUTSAL
2020-02-01 22:17
Lördag eftermiddag och Saik FUTSAL drog till Vara för att möta deras U-lag. Förvisso förstärkt av 3 spelare från div. 1 laget. Saik å sin sida ställde upp på följande sätt.

                     Wille
      Jonte                   Matte
Sebbe  Dala        Oliwer  Adam
      Peder                  Jeppe

Dala gjorde sin första match i seriespelet och Jonte, Adam och Oliwer sina blått andra. Inte särskilt samspelta tänker ni. Men faktum är att vi har en mycket fin bredd på denna truppen och killar som är beredda att ställa upp och ge allt för Saik. Fantastiskt att få vara ledare för ett sånt gäng!
Vara överraskande oss med att sätta hög press och gav oss ingen lugn i speluppbyggnaden. Vi fick spela upp tidigt på forwards och bygga därifrån. Vi skapar några halvchanser men kommer inte riktigt till. Vara spelar med mycket rörelse men vi håller dem mest på egen planhalva. De slår upp några längre bollar när de inte kommer igenom vårt kompakta försvar och har även de några hyfsade lägen. Nollan skulle spräckas i 16:e minuten efter en räd på kanten från Peder som hittar en lucka från ingen vinkel. Skönt att få ledning samtidigt som de tröttnade och vi kände att vi har koll på dem.

Men den där känslan gjorde nog att vi slappnade av lite väl mycket i början av andra. Vara kommer in med nyvunnen energi och lyckas med några fina kombinationer. Och 6 minuter in hade de vänt och gått ifrån till 3-1. Timeout Saik! Vi hängde lite med huvudet men beslutade att förändra matchbilden. Gå upp högre i pressen och ge dem mindre tid. Då får vi snart spelövertag igen. Och Jeppe kan trycka in reduceringen på en retur och strax därpå kvitterar Sebbe när vi får väldigt mycket tid på oss att såga oss fram. Glädjen blev dock kortvarig då de får in 4-3 på en kontring. Men vi krigar på, Sebbe kvitterar igen genom ett kanonskott i bortre krysset! Vårt segermål kommer med 4 minuter kvar efter att vi åter fått gott om tid att hitta avgörande passningen, som Adam sedan förvaltar på bästa sätt. Sista minutrarna tar de ut målvakten och försöker pressa på. Men vi reder ut det utan att de kommer till några öppna lägen.

Riktigt kul svängig match där vi tillslut kunde dra längsta stråt. Härmed har vi säkrat att bli näst bästa representationslag i serien. 

🦁🦁🦁 Matte
🦁🦁 Jonte
🦁 Sebbe

/Peder

Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

Fotboll ➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV


Futsal ➡️ https://minfotboll.app.link/4mdAqatH60<< Tillbaka

 
 
SPONSORER