SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
9 - 1
Södra Härene IF
Sparsörs AIK9 - 1Södra Härene IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 24 januari, 20:00
Plats:Borgstena Allhall
Tävling:
Matchnummer: 200771045
Samling:19:00
Saik FUTSAL-Södra Härene
2020-01-26 11:38
Fredagar avnjuts bäst i Borgstena Allhall! Sa ingen någonsin. Eller några kan ju ha yttrat de bevingade orden men de var i vilket fall inte på plats för att se Sparsör bjuda upp till dans. Det borde de ha varit.

Bortamatchen tidigare under säsongen mot Södra Härene hade slutat med en försmädlig torsk och det var dags för revansch. Och av vilken kaliber det blev sen.

1-0 kom efter åtta minuter och följdes upp av tvåan bara minuten senare. Det var inte frågan om någon propagandaboll men lägen skapades och några av dem hittade hela vägen in, bevisligen. Våra taktiska färdigheter rotar sig i en sund defensiv och omställningsfotboll och det blir således alltid en prövning med motståndare som backar hem mer än vad vi själva gör.

- Sätta våra lägen, - sätta våra lägen, - sätta våra lägen. Halvtidstugget kändes igen och bakåt såg det urstarkt ut.

På de inledande 10 minuterna av andra hade vi stänkt in fyra bollar och därigenom också stängt matchen. Det hindrade oss dock inte från att ösa på. När motståndarna tog sin sista time out för dagen beslutades det att vi skulle "prova på" ett aggressivt presspel för att bredda vår kompetens. Well, vi behöver träna mer på det. 

När Reine satte 9-0 i 38:e började många se över sina helgplaner. För nog var det ofokus som föranledde att motståndarna fick reducera med 20 sekunder kvar och då också förstöra Willes då mäktiga svit på 99 minuter (typ) utan insläppt spelmål inomhus.

Matchen summerad i en mening? Vi var bättre än motståndarna.

Matchens Lejon:
🦁🦁🦁 Jeppe 
🦁🦁       Sebbe
🦁             Wille


Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

Fotboll ➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV


Futsal ➡️ https://minfotboll.app.link/4mdAqatH60


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER