SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bollebygd/Olsfors
4 - 4
Sparsörs AIK
Bollebygd/Olsfors4 - 4Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 13 december, 20:00
Plats:Bollebygdsskolan
Tävling:
Matchnummer: 200771028
Samling:19:00
Bollebygd/Olsfors - Saik FUTSAL 4-4
2019-12-14 14:33
Det skulle bli en rysare i Bollebygdskolan inför storpublik. Obesegrade serieledarna Bollebygd/Olsfors välkomnade oss i en härligt sliten gymnastiksal. Medan publiken mumsade på nybakade lussekatter drog matchen igång.
Under första halvlek är det jämt spel och chanser åt båda håll. Fint målvaktsspel i båda lagen gör dock att inga mål vill trilla in. I takt med att vi blir lite trötta efter ca. 15 min så får B/O lite övertag. De får också utdelning på ett långskott som touchar och seglar in bakom en trängd Wille. B/O får sedan in två bollar av bara farten. Timeout Saik! Vi pratar ihop oss om att behålla lugnet och fortsätta som vi började. Nästa anfall sätter Oliwer säkert 3-1 efter fint förarbete från Sabel. Vi är med!

Vi går in i andra och känner att vi kan spela lite tuffare. Det blir 5 frisparkar till B/O på ca 4 minuter, en till på 16 min och de skulle få långstraff. Vi återgår till vårt mer följsamma försvarspel och får helt stop på dem. Vi har det mesta i 10 min och det är istället de som drar på dig frisparkar i farliga lägen. Oliwer sätter sitt andra. Peder har två frisparkar i bra lägen. Första räddas på mållinjen av försvarare, andra sitter! 3-3! B/O rycker upp sig och spelet böljar fram och tillbaka. Wille står för några grymma räddningar, vi försöker kontra men får inte till avsluten. B/Os målvakt gör monsterräddning när Peder frispelas av Jeppe, i situationen träffas målvakten av Peders knä och tvingas utgå. (Krya på dig Lukas!) De får utdelning på sin bra rörelse i slutet och snubblar i 4-3. Sista minuterna får vi bra tryck på dem igen. Jonas K lyckas nickskarva in kvitteringen. 4-4 står sig matchen ut. Wille får en välförtjänt lussebulle som matchens spelare.

Coach Sabel, vad säger du om matchen?
- Jag är oerhört stolt över dagens insats. Underläge med 0-3 och ändå vänder vi och får med ett X. Det visar på bra lagmoral. 

🦁🦁🦁  Wille
🦁🦁      Oliwer 
🦁           Christian 

/Peder


Du kan också följa oss i ”Min fotboll” appen. Klistra in länken i din webbläsare. 

Fotboll ➡️ https://minfotboll.app.link/jWouWJs2BV


Futsal ➡️ https://minfotboll.app.link/4mdAqatH60


<< Tillbaka

 
 
SPONSORER