SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sparsörs AIK
9 - 5
FC Paratodos
Sparsörs AIK9 - 5FC Paratodos

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 01 november, 19:30
Plats:Borgstena Allhall
Tävling:
Matchnummer: 200771003
Samling:18:30
Saik FUTSAL - Paratodos 9-5
2019-11-02 19:46
Ny fredag, ny plats, ny sport

Det var 10 ödmjuka saikare som lät ögonen iaktta en ödslig Allhall denna fredagskväll. Det var dags för en ny erfarenhet och inledningsvis diskuterades regler och ja regler. Naturligtvis skulle det ge sig.
Motståndarna kom, sekretariatet kom och likaså publiken (det var inte många men tror att andelen svartgula var i majoritet, iallafall om man inräknar sekretariatet).

Man skall aldrig underskatta sina motståndare säger dom som vet, men det är lite svårt att ta folk på allvar som värmer upp i keps (!). Taktiken blev att känna lite på det och hitta sina roller. Det blev både 0-1 och 0-2 till våra skrikiga motståndare. Trots det hade vi god kontroll på matchen och det fanns egentligen aldrig någon riktig oro i saik-lägret, även om vi missade den ena guldchansen efter den andra. Så småningom började bollarna rulla in. Blom var först med att hänga en. I halvlek stod det 4-2 och det luktade premiärsuccé.

Det var ganska tydligt efter 20 minuter att motståndarna var betydligt tröttare än oss. De var också ohyggligt nonchalanta vilket vi kunde utnyttja. Andra fortsatte i samma anda som första slutade och det var egentligen aldrig något snack. Det var tappen ur och målen trillade in. De fick in två baljor till  och totalt slutade matchen 9-5.

Vi minns:
- domarnas höga toleransnivå. Man får smälla på bra
- pungskottet 
- de tre poängen, natutligtvis

Målskyttar: Peder 2, Rickard 2, Sabel, Sebbe, Blom, Reine, självmål.

En opartisk men enig jury har kommit fram till att följande spelare utmärkte sig i en annars ganska jämn uppställning:

Tre sågverk: Reine
Två sågverk: Wille
Ett sågverk: Rickard

//EU

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER