DM: Sparsörs AIK - Borgstena 14-0
2019-03-20 23:17
Sista gruppspelsmatchen är avslutad för Saiks del.
Vi skulle på ett elljus dränkt Heden ta oss an Borgstena som hade förlorat sina två första matcher i DM.
Förra året spelade vi i samma serie som dagens motståndare och då lyckades vi vinna båda matcherna med 3-1 respektive 5-0.
Vi visste att Borgstena förlorat med 10-1 mot Lockryd som vi i vår första DM match spelade 2-2 mot. Dvs vi hade lite mål att ta ”in” på Lockryd.
Efter ca 15min så hade vi ”bränt” ett par 100% chanser och vi kom inte riktigt in i vårt normala spel. Sedan tog kapten Kinander tag i saken och efter ett fint anfall rullade den nyss nämnde in 1-0. Sedan kom vi igång lite bättre eller ja rätt mycket bättre. Detta referat blir långt om jag på detaljnivå ska beskriva resten av matchen. Så såhär blir det, i halvlek pratade vi om att fortsätta hålla fokus och försöka hålla uppe farten och få lite tempo i vårt spel. Då ledde vi med 7-0.
Andra halvlek drog igång, och efter att Peder som gjorde ett mål i första halvlek fått lite känningar i ljumsken så fick han utgå efter några minuter i andra. In kom Saiks Ole-Max Lindgren och han hade 40 roliga minuter. Han klev av planen som 4 målsskytt, riktigt kul! Sabel hängde också 4 baljor, starkt! Det var en del andra härliga lirare som också gjorde några baljor både i första och andra halvlek. Matchen slutade ca 1 minut innan klockan tickat upp på 90’ ( i alla fall enligt min tidtagning ), men det gjorde inte så mycket idag. Saik gick segrande ur detta derby med hela 14-0! 7-0 i varje halvlek det är en bättre onsdagkväll det! Nu får vi se hur långt det räcker när Lockryd spelat sin match mot Redväg i helgen så vet vi men hur som helst så gör vi 14 mål och det är bra. Idag var det bara ett lag på planen och det laget bar svarta tröjor.

Härligt jobbat samtliga i Saik, nu håller vi helg och njuter, väntar på bebisar eller åker till fjällen, eller ja vad man nu känner för att göra!