Baik U - Saik FUTSAL 3-1
2019-11-22 20:00
Torsdagskväll, Lundbyhallen, BAIK 2

Det var rätt längesedan hallen brann, eller om bara taket ramlade in? Eller hur fan det nu var? Men det var i vilket fall 10 bollsugna gamli.. seniorer som stod peppade och filosoferande i väntan på att bli insläppta.
Ett förlusttyngt BAIK 2 stod på agendan. Deras ordinarie målvakt skadade sig på uppvärmningen och istället skickade dom in ett monster i målet med förmodade VM-guld i bagaget. Det kom att prägla matchbilden.

Första halvlek slutade 0-0 och chansmässigt var det fördel svartgult medan BAIK, som förväntat, höll i spelet.

Andra halvlek började omedelbart med ett baklängesmål och vi var inte riktigt vakna. De hann peta in ett ytterligare mål innan vi kunde kvittera efter drömmål. Naturligtvis blev målet bortdömt, ett tämligen horribelt domslut då inga oegentligheter förekom.

Det blev 3-1 till slut och det får man väl anse som rättvist. Vi gör ändå en godkänd insats.

Betygskommitén har efter omfattande förhandlingar kommit fram till följande utdelning