Senior
Referat: Byttorps IF - Sparsörs AIK
Träningsmatch: Byttorp - Saik 5-0
2019-04-04 22:28, Senior
På en mörkt Byttorps IP spelade vi inte som vi brukar. Vi kom aldrig riktigt igång. Det fanns ljusglimtar framförallt i första halvlek som vi borde omsatt i ett mål eller två men dem uteblev från vår sida.
Byttorp hade inte många mega chanser under första 45 men hade det mesta av spelet. De fick gott om tid på sig och kunde spela väldigt avslappnat och ostört. Vi låg långt ifrån och kom inte riktigt åt dem i vårt försvarspel. För försvarspel spelas när man inte är bollförande.
De gjorde ändå tre mål de första 45 varav ett på straff. Andra halvlek blev vi lite solidare i vårt försvarsarbete över hela planen men det gick ut över vår offensiv tyvärr. Vi orkade inte riktigt hålla uppe något spel under långa stunder.
Vi fick möblera om rejält i laget idag då vi just nu är lite skadedrabbade men alla slet och gjorde det bra. Många på nya positioner osv.
Vi föll tillsist med 5-0 ( trodde själv det blev 6-0, men det är ”rapporterat” 5-0. )

Så det är bara att bryta ihop och ta lärdom av denna förlust och försöka använda den som tändvätska inför vad som komma skall.
Nu önskar jag en frisk, hel och stor trupp att laborera med resten av detta fotbollsår.

Vi vet alla vad vi kan och det ska vi visa framöver!