Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Äspereds IF
1 - 1
Sparsörs AIK
Äspereds IF1 - 1Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 05 augusti, 19:00
Plats:Lundavallen A
Tävling:
Matchnummer: 200990440
Samling:17:45
Träningsmatch: Äspered - Saik 1-1
2019-08-05 22:29
Ikväll va det dags att kicka igång årets höstsäsong. Vi har knappt hunnit komma tillbaka från semester och knappt tränat men vi åkte ikväll ut för att möta Äspered. Ett Äspered som vi mötte i en träningsmatch innan vårsäsongens seriespel drog igång. Den gången blev det 1-1.
Vi började matchen lite trevande och hade lite svårt att hitta rätt i våra positioner samtidigt som Äspered spelade rätt så bra. De va rörliga och utnyttjade de ytor som bjöds. De vaskade fram ett par hyfsade chanser innan de gjorde 1-0 efter ca 15 minuter. När ca 25 minuter var spelade så var ställningen fortsatt 1-0 till hemmalaget som fick alltför mycket tid och plats på planen. Vi stack upp vid några tillfällen men hade det lite svårt i sista tredjedelen. Dock såg man de sista 20 minuterna av första halvlek att vi började hitta mer rätt på plan igen. Vi fick gick lite enklare framåt och var bra med i matchen nu. I slutet av halvleken så blev Reinholdsson överkörd bakifrån i offensivt straffområde och hela Lundavallen väntade sig en strafffspark till Saik. Dock uteblev signalen från domaren som annars gjorde en bra match. 
1-0 stod sig halvleken ut. I paus snackade vi ihop oss lite grann och vi gick ut som ett nytt lag i andra. 
Vi tog över matchen fullständigt och när Äspered började tröttna så körde vi bara på. Visst skapade de ett par bra lägen vid några omställningar men vi skapade mer. Tillsist kom även 1-1. Det var nyinbytte Christian som drog in kvitteringen. Det luktade mer sedan men matchen slutade precis som i våras, 1-1. 
Allt som allt ett bra genrep mot ett värdigt och bra motstånd. 
Nu laddar vi för seriematch på måndag hemma på Trollevi mot Annelund. 

Heja Saik!

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER