Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sparsörs AIK
1 - 2
Södra Vings IF
Sparsörs AIK1 - 2Södra Vings IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tis 21 maj, 19:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200006032
Samling:17:45
Saik - Södra Ving 1-2
2019-05-21 23:04
Kvavt och varmt på Trollevi när serietvåan och en av seriefavoriterna  Södra Ving kom på besök. 
Matchen börjar vi bra och är aggressiva och vi märker tidigt att motståndare var inriktade på att slå långt. Rickard hittade fram till Anton som finurligt lirkade in 1-0 redan efter 2minuter lite drygt. Kanon start. 
Vi var fortsatt aggressiva och Södra Ving skapade egentligen inget farligt förutom några hörnor. Dock gick vi bort oss och blev bolltittare efter ett alldeles för långt inlägg som dock en Södra Ving spelare samlade upp på andra kanten och fick tid på sig att slå tillbaka bollen in i vår box. I och med att vi tittade lite för mycket på bollen så stod det två blåa spelare fria i vår box och en av dem kunde nicka in 1-1. Surt som tusan såklart. 
Matchen fortsatte på ungefär samma sätt som den inledes med långt spel från Ving och vi slog också en del långt. Dock skapade vi ett par riktigt heta chanser bl a så hande Anton en i stolpen och Mathias drog en kanon som Vings keeper fick problem med men lyckades tippa bollen i ribban. 1-1 stod sig därför halvleken ut. 
Andra halvlek blev mycket ställningskrig men där vi fortsatte att skapa bra chanser även om det inte var supermånga. Efter ca 20 minuter så gick Ving tungt och såg lite trötta ut men från ingenstans så får de en möjlighet och gör 1-2. Ett SOLKLART offside mål men domarna såg annorlunda på situationen och målet vart godkänt. Vi hade skott i ribban från Peder och Filip hade två bra lägen men bollen ville inte studsa vår väg idag. Södra Ving redde ut stormen och är just nu nya serieledare. 
Vad som dock verkar säkert är att det är många lag i denna serie som tar poäng av varandra hit och dit. Nu har vi haft två tunga matcher det sista här med mycket folk borta och lite små skador men vi får se till att gå stärkta ur detta och komma igen. Vi ger aldrig upp och det ska vi se till att Grolanda får se på söndag för då är det dags för match igen. 
Bara att bryta ihop några dagar nu och så tar vi nya tag. En riktigt bra krigarinsats av alla Saikare idag!!! 

Vi kämpar på!!!

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER