Rångedala-Saik 0-1
2019-04-26 22:10
Ett soldränkt Furuvi i Rångedala en fredagkväll skulle vi ta oss an Rångedala som förlorade sin premiär med uddamålet mot Grolunda.
Det började mullra precis innan avspark och en del mörka moln drog in. När vi kom upp från omklädningsrummet för slantsinglingen och matchstart regnade det helt vilt.
 Matchen började den precis som vädret på ett jäkla skitsätt rent ut sagt. Palm blev överrumplad av en motståndare som kom från blind side och störtade helt fri mot vårt mål. Palm hann upp honom precis utanför straffområdet men istället för att tåa bort bollen så kom han åt motståndarens stödjeben. Frispark Rångedala. Rött kort till Palm efter enbart 3 spelade minuter. Frisparken som följde blev ofarlig. Det kändes lite som att våra motståndare trodde att de skulle kunna rulla ut oss när de va en man mer men under den första halvleken är det vi som skapar 5 hundra procents chanser och vi borde nog gjort iaf ett par mål. Mål gjorde Jonas när det var 34sekunder kvar, efter att ha nickat in en hörna. Dock valde domaren att blåsa av första halvlek precis innan bollen passerade mållinjen. Konstigt tyckte nog alla även om Rångedala nog var gladast över det beslutet.
Bra snack i halvlek av oss och ett par byten. Jesper fick göra sin debut i den svarta tröjan. Tyvärr blev den inte så långvarig då hans ljumske började krångla ca 20 minuter in på andra halvlek. Mathias fick hoppa in igen och vilket byte det blev då.
Edvin löpte sig fri i straffområdet efter en bra passning av Wadell och deras målvakt verkligen kapade Edvin. Solklar straff och det dömde även domaren. Matte tog hand om straffen på bästa sätt, 0-1.
Sedan spelade vi med väldigt stort hjärta hem dessa blytunga tre poäng.
Vilken laginsats av Saik idag!!! Väldigt starkt gjort tycker jag.
Nu tar vi helg som serieledare dock är det alldeles för tidigt att dra några växlar av tabelläget men vi ligger helst i topp om vi får välja och med insatser som idag så får vi välja det är solklart.