Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Hedareds BK
0 - 4
Sparsörs AIK
Hedareds BK0 - 4Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:mån 06 augusti, 19:00
Plats:Hedbyvallen A-plan
Tävling:
Matchnummer: 200015050
Samling:17:45
Hedared - Saik 0-4
2018-08-06 23:00
Längre uppehåll är för klenisar dvs inget vi i Saik sysslar med. Idag spelade vårens framflyttade match på bortaplan mot Hedared. Lite svalt väder och lätt sommarregn infann sig i Hedared och mattan såg riktigt fin ut. 
Ut på samma matta värmde vi upp precis som vanligt och allt kändes bra inför matchen. 
Domaren som även idag var bra, blåste tillslut igång matchen ( han glömde nämligen visselpipan i omklädningsrummet, så vi fick vänta lite ). Vi börjar matchen bra och redan efter knappa fem minuter så gör Björka 0-1 efter ett fint anfall. Därefter så känns det som det ska komma mer mål från oss men vår dominans avtar en smula och det blir rätt hafsigt och rätt dåligt spel från båda lagen en stund. Vi har ett par bra anfall emellanåt bl a så har Wadell ett avslut precis utanför, Edvin har ett konstmål på gång men bollen stryker precis över ribban. 
Halvleken börjar lida mot sitt slut men när det är ca 5 minuter kvar så har Hedared en boll i stolpen, men Sebbe tar hand om returen och sätter fart. Och vilken Sebbe-fart han sätter sen! Han drar iväg från eget straffområde och upp på offensiv planhalva och samspelar fint med Wadell och kan sedan relativt enkelt raka in 0-2. Vilket underbar omställning! Innan domaren hinner blåsa av första halvleken så ser Anton till att vi går till pausvila med 0-3. Skönt och inte ett resultat vi ska be om ursäkt för, absolut inte det fanns bud på fler Saik-mål. 
I halvlek var det högt i tak och många som ville ventilera sina åsikter, härligt och positivt! Vi hade ett bra snack och för engång skull ( har såklart hänt en del gånger innan med ) så hade vi med oss en trygg ledning ut i andra halvlek. 
Andra drog igång och spelet var fortsatt rätt hackigt och vi kom inte riktigt igång. Å andra sidan hade vi inte någon stress framåt då vi som nämt ledde med tre bollar. Hedared hade en farlig hörna och efter en annan hörna fick dem straff. Straffen slogs dock högt över och vi Saikare kunde dra en lättnandes suck. 
Strax senare så skulle målfarlige Dala visa att han minsann kan nicka också! Efter ett mycket fint anfall så skallar han, Dala in 0-4 mycket snyggt. Efter det så har vi några rätt klara chanser att utöka ledningen ytterligare men Hedareds keeper gör en kanonräddning på ett bra skott från Dala, han kniper ett avslut från debutanten Reinholdsson. Dessutom hade Sandin en riktigt Sandinare på g men bollen ville inte in. Det var även fler chanser än detta men 0-4 blev slutresultatet ikväll. Stabilt, en intakt nolla igen ja en dag på jobbet helt enkelt. 
Vi kändes trygga och vi spelade med stort tålamod framför allt i första halvan av matchen. Vi är återigen solida bakåt, kudos till Henke och hela backlinjen som gör ett stabilt jobb. Ett stabilt jobb gjorde hela laget ikväll, återigen gör vi det tillsammans och det är så viktigt att vi är så starka tillsammans. Ingen faller ur ramen utan alla gör verkligen ett mycket bra jobb även om vi hade det lite svårt vissa stunder då vi kör fast lite grann. 

Att titta på serietabellen är kul just nu men det ska vi titta närmare på i början av oktober istället det är då man kan se hur året varit. 
Nu njuter vi av denna stabila vinst några dagar inna vi laddar om inför nästa bortamatch som är mot Sjövik på fredag denna veckan. 

Stort tack alla Saikare, detta var också skoj! 

// Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER