Matchnummer: 200015071
Samling:18:30
Norrmalm - Saik 2-5
2018-06-21 19:34
Match på ett ekande tomt Borås Arena igår. Vi vann. Trots att Norrmalm kom till spel med ett helt nytt lag än sist.
Vi började matchen riktigt illa och det var ett allmänt förvirrat, sömnigt och vekt Saik i början.
Norrmalm tog ledningen, jag höll på att få ta plats på läktaren efter att jag bett Adam att lugna sig efter att han blivit nedsparkad utan att fått frispark. Typ så va hela matchen och jag har fortfarande inte smällt vissa saker från match. Hur det gick sen då? Jo vi vaknade till och tog över matchen och Dala gjorde 1-1, Peder gjorde sedan 1-2. Paus! Halvlek. Vi hade ett av säsongens svåraste men också bästa halvtidssnack. Vi var alla överens om att Norrmalm var inte den svåraste motståndaren vi hade att hantera under andra halvlek. Alla Saikare klarade det ypperligt. Matchen vann vi komfortabelt med 2-5. Peder skallade in 1-3, Wadell gjorde 1-4 och Johan gjorde 1-5 innan de fick 2-5 i slutsekunderna.
Jag har börjat lägga ner tid att få ihop skallen inför måndagens seriefinal mot Sandhult och kan inte säga mycket mer om gårdagen mer än att jag är väldigt nöjd med att vara Saikare och att få vara ansvarig för detta lag.

Hoppas vi ses på Thåhagen ( eller vad det heter där Sandhult spelar ) på måndag kl 19:00.