Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Sparsörs AIK
4 - 1
Hemsjö IF
Sparsörs AIK4 - 1Hemsjö IF

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 25 maj, 19:00
Plats:Trollevi A
Tävling:
Matchnummer: 200015038
Samling:18:00
Saik - Hemsjö 4-1
2018-05-25 22:39
Att vara bortrest sätter sina spår. Bland annat i form av sömnbrist. Att få komma hem från US och det stora äpplet till Trollevi och Saik en underbart fin och varm sommardag i maj är gött. 
Idag skulle vi ta emot Hemsjö ett lag som jag varnat för och som jag tycker var bättre än vad tabellen visar. Tabellen visade att vi tappat vår serieledning medans jag varit borta och detta inte pga att vi spelat matcher under denna tid utan då både Töllsjö och Sandhult vunnit sina matcher. 
Vi bestämde på samlingen att vi skulle ta tillbaka serieledningen. 
Det var varmt och lite slappt på uppvärmningen idag, det brukar det inte vara och det gjorde mig lite extra orolig. 
Vi gör 1-0 hyfsat tidigt genom Anton. Glädjen blir dock rätt så kortvarig då Hemsjö kvitterar inte så himla långt senare. Sedan är det lite ställningskrig och vi slarvar en del i vårt spel och kommer inte riktigt upp i den nivån som vi kan och brukar. Dock skapar vi ett par riktigt heta chanser så när det står 1-1 i halvlek är det i underkant med Saik-ögon sett. Men vi är överens om att vi inte är helt nöjda med vår prestation och att vi måste gå in och höja oss i andra halvlek. Det gör vi också, Anton stressar fram misstag hos Hemsjö och kan enkelt göra 2-1 och när sedan Dala gör 3-1 efter ett väldigt fint anfall så känns matchen avgjord. När dessutom Pirlo, ehhh oj förlåt Tjena knorrar in 4-1 på frispark så är saken biff. 
4-1 till Saik och vem bryr sig att man varit vaken i över 30 timmar. Nu firar vi vinst, serieledning och att få denna underbara sommar och att få vara Saikare såklart! 
Trevlig helg! 

Johan

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER