Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Södra Härene IF
3 - 2
Sparsörs AIK
Södra Härene IF3 - 2Sparsörs AIK

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 december, 14:00
Plats:Vårgårda Sporthall
Tävling:
Matchnummer: 200771018
Samling:13:00
Södra Härene - Saik FUTSAL
2019-12-02 13:58
Söndagsutflykt till Vårgårda där Södra Härene väntade. Ett motstånd som blandat och gett under inledningen av serien. Lite slitna Saikare efter lördagens padelturnering, men ändå bra fokus och sugna på att spela futsal.
Tyvärr är vi inte riktigt vakna och SH får allt för lätt rulla in 1-0 efter bara 30 sek. Vi rycker upp oss och tar tag i spelet. Vi bygger upp flera fina anfall och kommer till fina lägen. Men deras målvakt är i vägen tills Sabel sätter 1-1. Rätt bra känsla här, vi för spelet och de har väl egentligen inga farligheter. Lite typiskt att de får mål på en långboll och nickskarv, underläge igen. SH gör det väldigt trångt för oss framför deras mål, men vi skapar ändå tillräckligt för att göra 5-6 mål. Henriksson tar sig igenom och är fri men blir fasthållen. Utvisning SH och vi har rejält tryck nu. Strax efter utvisningen får vi också 2-2 genom Wadell. Då ska väl ändå segermålet trilla in snart? Nej, istället tillåts de trycka ner Anton med händerna i ryggen och får en kontring där de kan avgöra. Surt såklart, men vi skulle ha avgjort denna matchen långt tidigare. 

Nya tag på fredag då vi tar emot Vara SK U i Borgstena Allhall 19.30.

🦁🦁🦁 Jonas K
🦁🦁      Matte
🦁           Sabel

Hur padelturneringen gick? 
Jo, det blev favoritseger för J. Kinander/Adam A som i finalen stod mot Sabel/Blom.
Wadell/Peder tog tredjeplatsen.

I B-slutspelet var det David/Matte som drog längst stråt mot Björka/EU i finalen. Match om tredjepris lär Adam K/Rickard ha lett när ljuset släcktes.. 

/Peder

<< Tillbaka

 
 
SPONSORER